Startpagina
Fotoalbum
Nieuws en Shows
Henschel_historie
Contactpagina
Gastenboek
Links
Verkooppagina
Sitemap

DAF 1300

 

DAF1300 Camper

 

 

 

Doordat de HS22 vanuit een zeer slechte staat goed gelukt was vergeet je een beetje hoeveel werk het is geweest. Je bent zo trots dat er weer zo'n mooie auto op de weg staat. Dus ga je verder met het volgende project.

Het werd de DAF 1300 met teruggeplaatste vooras.

Een auto van De Bijenkorf uit Amsterdam. Deze auto hebben we ooit, ik denk, in 1975 gekocht. Hij was toen al in slechte staat. Mijn zoon Eddy is er een paar keer mee weg geweest maar kwam steeds weer met remproblemen thuis. Daarna heeft de auto een paar jaar op de betonfabriek in Harlingen gestaan. Binnen en lekker droog. Ed is er een aantal keer aan begonnen maar door tijdgebrek en het zoeken naar goede materialen werd de strijd gestaakt.
In 2009 hebben we de betonfabriek verkocht en moest er een andere plek gezocht worden voor het DAFFIE. Dus zet hem maar bij mij neer dan pak ik hem wel even aan. Maar zo eenvoudig ging het niet. De ramen vielen eruit en alles was door en door slecht. Met noeste arbeid is de DAF aan de buitenkant weer terug in oude staat. Hij staat er weer strak in het pak bij met zijn nieuwe naam:

                Highway hotel

Als straks de binnenkant ook weer is opgeknapt kan deze DAF weer jaren de weg op.

Fotoboek DAF 1300