Startpagina
Fotoalbum
Nieuws en Shows
Henschel_historie
Contactpagina
Gastenboek
Links
Verkooppagina
Sitemap

Kijk voor de foto's van de A Ford in het fotoalbum van de A Ford

A Ford


Raar maar een gedeelte van mijn vrienden heeft een T Ford. Zij vroegen mij weleens:"wil je zondag niet meerijden?" en dus ik mee. Met zo'n T Ford met zijn rare koppelingspedaal waar het intrappen de 1ste versnelling is en het loslaten de 2e. Het middelste pedaal is de achteruit en zowaar dan nog 1 pedaal voor het remmen.

Het waren toch wel erg leuke ritjes met leuke mensen en Trudy vond het toch wel leuk zo'n auto te hebben. Nou is  een T Ford een technisch ingewikkelde auto en omdat ik geen monteur ben en dus houd van eenvoud werd het een A Ford.
Een A Ford heeft een normaal koppelingspedaal met een 3 versnellingsbak.  Omdat het toch een beetje bij de rest moest passen werd het een A Ford pick-up. Deze A-FORD uit 1930 hebben wij gerestaureerd gekocht. Het is een kleine vrachtwagen en past dus wel in onze lijn van auto's. Omdat hij achter in onze trailer past kan hij mee op vakantie en naar shows zodat we hem kunnen showen.
Nu hebben we ook een Ford Mustang en moet dus de keus gemaakt worden welke auto er mee gaat maar als we de A Ford mee hebben krijgt die soms meer bekijks als de trailer.


Kan ik die oude Ford trekken met m'n driewieler?
Kan ik die oude Ford trekken met m'n driewieler opa? Natuurlijk kan dat! (als oma erachter staat te duwen)
Mogen wij er in rijden opa?Kijk wij kunnen er ook in rijden. Of duwt oma nu weer?


Freek met A Ford
En toch is dit de mooiste vrachtauto Opa!!!
Fotoboek A Ford