Startpagina
Fotoalbum
Nieuws en Shows
Henschel_historie
Contactpagina
Gastenboek
Links
Verkooppagina
SitemapHet fotoboek staat hier

Mercedes 1418

We hebben in de loop der jaren heel wat shows gehad en veel vrienden en trucks ontmoet. We hebben vele Scania's en Volvo's gezien maar waar is die vertrouwde bolneus va Mercedes? Er hebben er vele gereden vroeger want je zag ze overal.
We zijn samen bezig de historie te behouden maar dat mag toch niet alleen DAF-Scania en Volvo zijn. Die Mercedes met zijn dikke neus hoort er toch ook bij. Er hebben er zovele fijn mee gereden en als we dachten dat de auto op was werd hij toch nog duur verkocht. Pure winst. Maar nu zou ik wat graag nog eens in zo'n dikke neus rijden.
We hebben de auto gevonden onderweg naar de bouwbeurs in Munchen. Ik ging er samen met zoon Ed heen en vroeg hem onderweg even van de weg af te gaan. Ik wist dat er daar 1 stond met een bolle neus en een kraan achterop. En ja hoor hij stond er zonder roest of extra werk. Dus auto gekocht, 2 dagen naar de beurs en op de terugweg de auto opgehaald. Ed begon enthousiast aan zijn eerste rit met de mercedes 1418 maar na 14 uur had hij het wel gehad met de herrie terwijl ik lekker voor hem uit reed in mijn E320.
Thuisgekomen hebben we de auto vertroeteld door hem na te lopen en opnieuw te spuiten. En toen kon onze oranje mercedes 1418 met dikke ronde neus mee naar de shows.